SDR

Inom Janson Bridging finns en särskild avdelning som arbetar med säkerhetsfrågor och katastrofinsatser genom ett nära samarbete med organisationer inom dessa områden. Förutsättningarna vid denna typ av insatser är ofta speciella och ställer särskilda krav. Vi vill gärna vara en del i uppbyggnaden av människors vardag efter naturkatastrofer och dela med oss av vår kompetens.

Janson Security & Disaster Relief Services (SDR) är en samarbetspartner för civila och militära säkerhetsorganisationer. Vår personal har många års erfarenhet från olika säkerhetsorganisationer och området säkerhet. Detta gör Janson Bridgings personal till en erfaren kunskapskälla för hjälporganisationer. Våra experter fokuserar på innovation och samarbete och tillhandahåller gärna sin expertis för att göra världen lite säkrare.

Därför hjälper vi gärna till med att nå målen för Agenda 2030 om hållbar utveckling som fastställts av FN:s generalförsamling. Vi på Janson Bridging är övertygade om att vi kan bidra till att förverkliga dessa mål i väsentlig utsträckning för social utveckling, säkerhet och hållbarhet tack vare:

  • vår kompetens och erfarenhet av projekt med modulära broar, pontonsystem, roro-lägen och färjor.
  • vår förmåga att snabbt och professionellt skapa tillförlitlig och hållbar infrastruktur av hög kvalitet.
  • vår expertis inom projektutveckling med flera aktörer.

Våra moduluppbyggda produkter är mycket lämpliga för att förverkliga dessa mål. Produkterna kan anpassas till i stort sett alla situationer och dessutom levereras direkt från lager! Lär känna våra SDR-experter och lär dig mer om vad Janson Bridging SDR kan göra för dig och din organisation.
Vad kan vi överbrygga åt dig?

Berätta om dina förbindelsebehov så tar vi kontakt så snart som möjligt för att tillsammans hitta den bästa möjliga lösningen.

Komma i kontakt